Etusivulle
Hae

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.toimihenkiloliikkeenmuseo.fi/ ja on laadittu / päivitetty 04.06.2020. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen - saavutettavuusesteet korjataan sitä mukaa, kun niitä saadaan tunnistettua.

Verkkosisällöissämme on myös joitakin sisältöjä, joiden saavutettavuus ei kuulu lainsäädännön piiriin - näitä ovat kulttuuriperintökokoelmien teosten ilmentymät, joita ei voida muuttaa saavutettavuusvaatimukset täyttävään muotoon

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Otamme saavutettavuuspalautetta vastaan palautelomakkeella, joita museossa on useampia koskien eri sisältöjä.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.