Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Rautatievirkamiehiä asemarakennuksensa edessä 1890-luvulla. Rakennuksen seinissä oli tuolloin runsaasti suomen-, ruotsin- ja venäjänkielisiä… Lue lisää aiheesta "Rautatievirkamiehiä" »

Potilas, sairaanhoitajaoppilas ja sairaanhoitaja istuvat ikkunan edessä Lapinlahden sairaalassa toukokuussa 1956. Valmistuneella sairaanhoitajalla on… Lue lisää aiheesta "Hoitotilanne Lapinlahden sairaalassa" »

Terveyssisarten monipuoliseen työhön kuului runsaasti sairaskäyntejä kodeissa. 1960-luvulla terveyssisarten tavallinen kulkuväline oli vuodenajasta… Lue lisää aiheesta "Terveyssisar ja polkupyörä Mäntyharjulla" »

Itä-Pasilan TVK-talo rakennusvaiheessa vuonna 1976 (harjannostajaiset). Helsinki, Asemamiehenkatu 4. Kuvaaja Stig Nordvik.

VR:n pääjohtaja, Valtioneuvos Georg Strömberg juhlapuvussa 1890-1900-luvulla. Hän toimi VR:n pääjohtajana vuoteen 1903.

Virkamiesliiton tiedotussihteerinä ja Virkamieslehden päätoimittajana vuosina 1947-1955 toiminut U. Peltoniemi työhuoneessaan liiton toimistossa.

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.