Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Postilaitos ja Valtionrautatiet olivat Suomessa ensimmäisiä työpaikkoja, joissa naisilla oli pääsy valtion virkoihin. Kuvan toimistomiljöö on VR:n… Lue lisää aiheesta "Toimistomiljöö vuosisadan vaihteessa" »

Terveyssisar keskustelee keittiöhenkilökunnan kanssa työpaikkakäynnillä HYKS:n keskuskeittiössä keväällä 1969. Kuvaaja: Mirjam Salomaa

Helsingin Kirurgisen sairaalan tiloja 1900-luvun alussa.

"Me kuulumme Henkisen Työn Keskusliittoon. Liity meihin! Vain järjestäytyen saamme oikeutta." Vuonna 1944 perustettu Henkisen Työn… Lue lisää aiheesta "Liity meihin! HTK:n mainoskuva" »

"Kirveleviä totuuksia: Yleinen mielipide meistä virkamiehistä ei suinkaan ole mairitteleva. Me emme kuulu 'työtätekeviin', pikemminkin… Lue lisää aiheesta "Virkamieslehden kuvitusta" »

Ylihoitaja työpöydän ääressä Laakson sairaalassa. Ylihoitaja toimii hoitotyön esimiehenä ja johtaa, organisoi ja edustaa organisaation… Lue lisää aiheesta "Ylihoitaja työssään" »

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.