Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Kassaharjoittelua koulussa 1960-luvulla. Kuvaaja Teuvo Kanerva.

Kotkan lennätin- ja puhelinkonttorin henkilökuntaa ryhmäkuvassa vuonna 1936.

Kotkan lennätin talvisodan aikoihin. Selluloosapaalit suojasivat sirpalevaaralta. Lennätin toimi Kotkan puhelinyhdistyksen talon ensimmäisessä… Lue lisää aiheesta "Kotkan lennätin talvisodan aikoihin" »

Puuntyöstöä Kemissä

heinäkuu 1937

Karihaaran saha Kemissä heinäkuussa 1937. Saha oli juuri uudistettu, ja tuloksena oli Euroopan suurin sahalaitos. Kuvassa tukkeja sahataan… Lue lisää aiheesta "Puuntyöstöä Kemissä" »

Telex-koneet käytössä

1960-1970-luku

Virkailijat hoitamassa telex-koneita. Kuva 1960- tai 1970-luvulta.

Helsingin kaupungin sairaanhoitajakoulun (entinen Marian kurssi) oppilaat käytännön opetuksessa. Ylihoitaja Sonja Koreneff seisoo salin ovella.

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.