Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Metsäteknikkojen ja metsäalan asiantuntijoiden ammattiyhdistys Metsämiesten Keskusseura ry (1919-1943) järjesti Pohjois-Suomeen suuntautuneen… Lue lisää aiheesta "Metsämiesten Keskusseuran retki lähdössä Tampereelta" »

Lepolammen lomahotellin sisustusta 1960-luvulla. Yhden hengen huone lisävuoteella. Kuvaaja: Troberg.

Tukkien niputusta

heinäkuu 1937

Puita työnnetään niputuslaitteeseen Tornionjoen Saarenpään lajittelulaitoksella heinäkuussa 1937. Kuva Metsämiesten Keskusseuran opintoretkeltä… Lue lisää aiheesta "Tukkien niputusta" »

Autokatsastaja työssään Helsingin vanhalla katsastusasemalla 1970-luvulla. Kuvaaja: Pentti Uutela.

Akavan lakko vuonna 1984: pamfletteja, julisteita ja muuta lakkoaineistoa. Kuvaaja: Stig Nordvik.

Moottoripyöräpoliisit Tamminiemen portin edessä Helsingin Meilahdessa 1970-luvulla. Kuvaaja: Stig Nordvik.

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.