Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

1962 Suomen Rikospoliisiliitto käsitteli rikospoliisien työaika- ja ylityökorvauskysymyksiä. Koska esiin tuotiin useita kannanottoja, päätti… Lue lisää aiheesta "Suomen Rikospoliisiliiton työaikaäänestys" »

Virkamiesliiton lakko vuodelta 1986, mielenilmaus Senaatintorilla. Mukana oli mm. Maa-, metsä- ja ympäristöhallinnon henkilöstöliitto MMHL ry, jonka… Lue lisää aiheesta "Virkamiesliiton lakko 1986" »

Vuoden 1986 Virkamieslakossa yksi iskulauseista oli "taisteluhansikkaasta" kehitetty "Hanska pitää!". Viestiä kantava… Lue lisää aiheesta "Tassu pitää!" »

Makkaroiden aistinvaraista arviointia Itikka Osuuskunnan tehtaalla Seinäjoella vuonna 1965. Laadunvalvonnan johtajana ravitsemustieteen tohtori Eini… Lue lisää aiheesta "Makkaran laadunvalvontaa" »

STK:n ja STTK:n välisen palkkaryhmittelyä koskevan pöytäkirjan allekirjoitustilaisuus 20.1.1956. Oikealla STTK:n puheenjohtaja T.O. Parmanne ja… Lue lisää aiheesta "STK-STTK-sopimuksen allekirjoitustilaisuus" »

Torimyyntiä Kauppatorilla

1970- tai 1980-luku

Kalojen torimyyntiä Helsingin Kauppatorilla 1970- tai 1980-luvulla. Kuvaaja: Stig Nordvik

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.