Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Ylihoitaja seisoo sotasairaalan pihassa luettelo kädessään ja lähettää toipuneet yksiköihin. Kuva on otettu talvisodan aikaan luultavasti 27.

Kunnallisen alan virka- ja työehtosopimuksen allekirjoitustilaisuus Kunnallisen sopimusvaltuuskunnan toimistossa. Nykyinen nimi on Kunnallinen… Lue lisää aiheesta "Kunnallisen alan virka- ja työehtosopimuksen allekirjoitustilaisuus" »

Kuopion talouskoulun ryhmäkuvassa esiinnyttiin ajan käyttöesineistön kanssa. Koti- ja laitostalousopettajat KOLA ry:n arkistosta löytyy vastaavalla… Lue lisää aiheesta "Kotitalouden käyttöesineistö 1890-luvulla" »

Norjalaisen St. Croix Skolen (Fredrikstad) kotitalousoppilaiden luokkakuva 1890-luvulta.

Lelunäyttely pohjoismaisessa lastentarhakokouksessa Jyväskylässä 1964.

19.1.1980 kuuden Tehy-järjestön hallitukset kokoontuivat allekirjoittamaan yhdentymissopimuksen. Pöydän ääressä puheenjohtajat vasemmalta Leila… Lue lisää aiheesta "Tehy-järjestöjen yhdentymissopimuksen allekirjoittaminen" »

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.