Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Singer-merkkisellä ompelukoneella koristenauhan ompelua mekkokankaaseen 1940-1950-luvulla.

Koristenauhan harsinta helmaan ompelua varten 1940-1950-luvulla.

Äänestä!

1940-luku

Virkamiesliitto kehottaa äänestämään. Piirroskuva Virkamiesliiton arkistosta.

Suomen Sairaanhoitajain liiton esite alasta kiinnostuneille vuodelta 1960. Esite kuvaa muun muassa sairaanhoitajien työkenttää, asemaa yhteiskunnassa… Lue lisää aiheesta "Sairaanhoitajan ura – sinunkin tulevaisuutesi?" »

Vuonna 1946 perustettu Yksityistoimialojen Rakennusmestarit ry, josta myöhemmin muodostui Rakennusteknisten Ammattiliitto RAL, oli… Lue lisää aiheesta "Yksityistoimialojen Rakennusmestareiden johtokunta" »

Viipurin teollisuusteknikkojen yhdistyksen kokous 1930- tai 1940-luvulla. Valokuvaamo Lootus, Kotka.

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.