Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Neljän kopla

1980-luvun alku

Neljän kopla (TVK, STTK, Akava ja SAK) kokoustaa 1980-luvun alussa. Kuvaaja tuntematon.

Retkeläisiä rantakalliolla konttoristien kesäkodin lähistöllä Norrkullassa Sipoossa 1920-luvulla.

TVK-talon rakentaminen

helmikuu 1967

TVK-talon viimeisiä saumoja hitsataan muuttopäivänä helmikuussa 1967. Helsinki, Töölöntullinkatu 8. Kuvaaja: Kalevi Hujanen.

Vuonna 1925 suomalaiset sairaanhoitajat olivat kansainvälisen ICN-kongressin (International Council of Nurses) emäntinä Helsingissä. Joukko… Lue lisää aiheesta "ICN:n kongressilaisia poistumassa Kansallisteatterista" »

Helsingin Kirurgisen sairaalan lastenosasto 1900-luvun alussa.

"Miten toimihenkilöliike eheytetään? Tässä kirjasessa kuuden toimihenkilöliiton puheenjohtajat pohdiskelevat 1980-luvun kuuminta… Lue lisää aiheesta "Toimihenkilöliike-kirjasen kansi" »

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.