Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Naistenklinikka oli avautuessaan vuonna 1934 ensimmäinen naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistunut sairaala Suomessa. Kuvan hoitajien puvuissa… Lue lisää aiheesta "Helsingin Naistenklinikan hoitajia" »

Kaarlo Wesalan (1856-1947) Kuortaneen opettajakurssin kurssilaisten ja opettajien ryhmäkuva retkeltä. Etualalla retkikahvit. Kuvan omistanut Saima… Lue lisää aiheesta "Ryhmäkuva [Kaarlo] Wesalan kurssilta Kuortaneella" »

Opettajien Keskusjärjestön Oulun piirin retki Oulaisiin 29.4.1956, kuvassa ollaan autossa paluumatkalla. "Laulettiin ehkä 100 laulua. Mieliala… Lue lisää aiheesta "Oulun piirin opettajat retkellä Oulaisista" »

Kansalaistaidonkurssi Naantalissa 19.-20.6.1967. Varsinais-Suomen opettajayhdistyspiiri harjoittelemassa hengenpelastustoimenpiteitä.

Lähes 200 opettajaa eri puolilta Kainuuta oli elokuun 1965 lopussa Vuokatilla laskennon, äidinkielen ja kuvaamataidon kursseilla. Eräänä osana… Lue lisää aiheesta "Opettajia Vuokatin vaelluskurssilla" »

Käsityönopettajien Liiton opintopäivät Helsingin Käsityönopettajaopistossa syksyllä 1960.

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.