Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Kymen merkonomien UPR-toimintaa vuodelta 1970.

VIII pohjoismainen pappeinkokous järjestettiin Helsingissä 3.-7.8.1950. Pappeinkokouksen osallistujien puolisoille järjestettiin erillistä ohjelmaa.

Meijerituotevalikoimaa kaupan hyllyllä vuonna 1982.

Postin työnseisaus vuonna 1983. Pääpostit olivat kiinni 17 kaupungissa. Vahti postitoimisto Helsinki 10:n ovella joutui käännyttämään maanantaina… Lue lisää aiheesta "Postin työnseisaus" »

Konttoristit tanssivat piirissä rannalla Norrkullan konttoristikodin rannassa Sipoossa. Kuva vuodelta 1924.

Merenmittausalus Klas Horn. Rakennettu Monte Negron suuriruhtinas Nikitan tilauksesta, myyty Venäjälle keisarillisen saattolaivueen johtolaivaksi.

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.