Etusivulle
Hae

Valokuvat

Toimihenkilöliikkeen valokuvapankin kuvia saa käyttää lisenssin Creative Commons CC BY-NC 4.0 mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja (jos tiedossa) ja Toimihenkilöarkisto. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman Toimihenkilöarkiston myöntämää käyttöoikeutta ja julkaisulupaa. Tarkempia painokelpoisia kuvia ja tietoja käyttöoikeuksista saa Toimihenkilöarkistosta sähköpostiosoitteesta tha@th-arkisto.fi

Painokelpoiset kuvat luovutetaan asiakkaalle kertakäyttöoikeudella vain mainittuun käyttötarkoitukseen. Uusintakäytöstä on sovittava Toimihenkilöarkiston kanssa. Kuvien käyttöoikeutta ei voi siirtää eikä myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Kuvia ei saa myöskään ilman erillistä lupaa muokata tai muunnella. Muuntelusta on oltava mainittava julkaisun yhteydessä. Kuvien laadun parantamiseen tähtääviä toimia, kuten kuvan terävöittämistä, roskien poistoa tai kuvien rajaamista ei pidetä kiellettynä toimena.

Ensimmäinen Tehy-lehti näki päivänvalon vuosi sen jälkeen, kun kuusi TVK:laista terveydenhuoltoalan järjestöä oli allekirjoittanut sopimuksen… Lue lisää aiheesta "Ensimmäisen Tehy-lehden kansi" »

Tehy-lehdessä 18/1983 kerrottiin järjestön ensimmäisen työtaistelun päättymisestä. Kannen kuvassa Tehyn puheenjohtaja Toini Nousiainen rohkaisee… Lue lisää aiheesta "Tehy-lehden kansi 18/1983" »

Tehyn perustamisvaiheen jäsenhankintakampanjakuva. Kuvaa käytettiin esimerkiksi julisteissa.

Virkamies-lehden kansia vuosilta 1965-1968. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1919 alkaen Virkamiesliiton julkaisemana.

Lapin Metsäteknikot ry:n talkoot toukokuussa 1960. Tukit vieritetään Vikajokeen. Paikalla 10 naista, 30 miestä. Rovaniemen maalaiskunta, Vikajoki.

Suomen Pankin pääjohtaja Mauno Koivisto saa Virkamiesliiton standaarin pääsihteeri Jorma Mattilalta Suomen Pankin tunturimajalla Saariselällä vuonna… Lue lisää aiheesta "Virkamiesliiton standaarin luovutus Mauno Koivistolle" »

Sivustohaku

Ohjeet hakuun

Syötä hakusanat hakukenttään. Haku ehdottaa heti joitakin sopivia kohteita, mutta voit myös suorittaa täyden haun, jolloin saatat saada lisää tuloksia.